Odoo CMS - a big pictureQuè és Espai6?

...Un espai polivalent, flexible i únic, multifuncional, d’experimentació i compartició de coneixements al voltant del món gastronòmic. Un punt de trobada on fabricants, distribuïdors, professionals i consumidors poden mostrar, descobrir i degustar els millors productes alimentaris.

I no solament els oferim la possibilitat del lloguer de l’espai, una sala diàfana amb una capacitat màxima de 50 persones, amb una cuina d’altíssima gamma; també, si convé, solucionem, amb totes les garanties sanitàries, el cuinat dels aliments, a cura dels nostres cuiners professionals i, fins i tot, n’oferim assessorament i idees, per tal que les mostres presentades siguin exclusives i úniques. També disposem d’un equipament tècnic, modern i funcional per enregistrar i emetre, per circuit tancat de televisió, els esdeveniments, per tal que ningú es perdi cap detall del que passa als fogons d’Espai6.

Amplia la informació al nostre web: www.espai6.cat

Què s'ofereix?

La flexibilitat de l’espai permet l’organització de qualsevol tipus de convenció o esdeveniment, còctel, presentació, showcooking, coffee-break, brunch, reunió de negocis, tallers de cuina, cursos, tastos...

De quins serveis disposa?

L’espai s’ha dissenyat per a ser un lloc confortable, elegant i modern. Disposa de 162 metres quadrats de superfície on hi tenen cabuda fins a 50 persones. L’equipament de la cuina està format per: 1 forn de convecció, 2 focs d’inducció, neveres, fregidores de 27.5 kW. Disposem, també, d’un modern equipament d’àudio i vídeo format per: 2 pantalles de televisió, un projector 1080P, una pantalla plegable, so, càmera damunt l’obrador, connexió WI-FI, ordinador Mac, Apple TV.

El nostre personal està format per: una coordinadora, una dietista-nutricionista, un assessor gastronòmic i dos cuiners.

Quin ventall d'horaris s'ofereixen?

Afortunadament, cada cop l’agenda d’espai6 és més plena d’esdeveniments i d’activitats, sempre al voltant de la gastronomia, però encara tenim capacitat per a fer-hi més coses.

Dades del mapa ©2023 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google, Inst. Geogr. Nacional
Dades del mapa ©2023 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google, Inst. Geogr. Nacional

Dades del mapa ©2023 Inst. Geogr. Nacional
Dades del mapa ©2023 Inst. Geogr. Nacional
Estem a la vostra disposició a: info@espai6.com | 609 811 133 | Carretera de Berga km 1, Sant Fruitós de Bages.