Condicions d'ús (cal revisió legal)

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, sons i qualsevol altre material, són propietat de ALIMENTOS CONGELADOS FRIMAN, S.A. amb domicili en ctra. Manresa a Berga, Km 1, Sant Fruitós de Bages, codi postal 08272, província de Barcelona, Espanya, amb C.I.F. A08334682, i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, volum 2422, foli 139, fulla 25428, inscripció segona.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les condicions següents:

  • No està permesa la modificació de la web ni dels seus continguts.

  • ALIMENTOS CONGELADOS FRIMAN, S.A., no és responsable de la informació que es pugui obtenir per mitjà dels enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta Administració.

  • ALIMENTOS CONGELADOS FRIMAN, S.A. no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés a la web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

  • En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària de la web.

  • L'usuari assumeix la responsabilitat de l'ús del lloc. Aquesta responsabilitat s' estén al registre que podria ser necessari per accedir a determinats serveis o continguts. En registrar-se, l'usuari serà responsable de proporcionar informació veraç i legal. Com a resultat d'aquest registre, es pot donar a l'usuari una contrasenya comprometent-se a fer un ús diligent i confidencial de la mateixa.